İLYAS YALÇINTAŞ - İÇİMDEKİ DUMAN SÖZLERİ & DİNLE



Son zamanlarda her yerde duymaya başladığımız içimdeki duman adlı şarkıyı sizlerle paylaşıyoruz. Keyifli dinlemeler.

İLYAS YALÇINTAŞ - İÇİMDEKİ DUMAN SÖZLERİ
Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte
Camımın damlasında
Duruyormuş orda sanki bir düşmancasına

Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı?
Gönlümün bahçesine
Kanadım kırıldı bak yağmurum ol yağ yüzüme

Tükendim çok yaraları açan
Dağılmıyor içimdeki duman
Sen istersen yanalım o zaman
Gel artık yok yüreğe dokunan

İLYAS YALÇINTAŞ BİYOGRAFİ
7 Mart 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen İlyas Yalçıntaş, son dönemin en çok merak edilen müzisyenlerinden birisidir. 2014 tarihinde aktif kariyerine bir yarışma programı aracılığıyla adım atan İlyas Yalçıntaş, Enbe Orkestrası ile çalışmalar yapmıştır. İlk ve orta eğitimini İstanbul’da alan Yalçıntaş, Küçükçekmece IMKB Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini tamamlamıştır.
2014 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan X Factor Türkiye yarışmasına İskender Külekçi tarafından sözleri yazılan ve Orçun Karamuk tarafından bestesi yapılan İncir isimli şarkı ile dahil olan İlyas Yalçıntaş, ilk anda Türkiye’de pek çok insanın dikkatini çekmiştir. Yarışma sonrasında müzik çalışmalarına devam eden Yalçıntaş, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile İncir şarkısını yeniden düzenlenmiştir.
Sosyal medya kanallarında aktif olarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan başarılı şarkıcı, 2015 yılında İncir şarkısı sonrasında albüm çalışmalarına devam etmiş, 2016 tarihinde İçimdeki Duman adını alan ilk albüm çalışmasını yayınlamıştır. Şarkıcının ilerleyen yıllarda daha etkin bir görünüm çizmesi ve ekranlarda yer alması bekleniyor.



ilyas yalçıntaş, mp3 dinle, şarkı sözü, ilyasa yalçıntaş içimdeki duman, içimdeki duman sözleri, ilyas yalçıntaş yeni şarkısı,