VOLGA TAMÖZ FT. EFECAN DİANZENZA - HOPP SÖZLERİ & DİNLE


VOLGA TAMÖZ FT. EFECAN DİANZENZA - HOPP KLİBİ



VOLGA TAMÖZ FT. EFECAN DİANZENZA - HOPP SÖZLERİ
Hepimiz nefes alıyoruz ama
Sözde sanki yaşamıyoruz
Bazıları koşuyorda
Biz neyiz neciyiz
Burda durumuyoz

Sahneler boşmuş
Yanıyormuş
Konserler boşmuş
Dedi HOP HOP HOP

Meydan bir hayli boşdu
Çocuklar bir coşdu
Kusurlu(kuşkulu) face starlar
Dedi HOP HOP HOP




EFECAN DİANZENZA BİYOGRAFİ
Survivor 2016 yarışmacılarından Efecan Dianzenza hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Efecan Dianzenza, kaç yaşındadır, Efecan'ın mesleği nedir? Nerelidir? İşte tüm merak edilen soruların cevabı...
  Annesi Türk, babası ise British olan Efecan Dianzenza,14 Temmuz 1990 yılında Londra / İngiltere ‘ de doğmuştur. 3,5 yaşında Türkiye’ye geldi ve çocukluğunu İzmir-Karşıyaka’ da geçirdi. 

9 yaşında ise İzmir Karşıyaka Spor Kulübü’nün alt yapısında futbol oynamaya başladı. 14 yaşında Antalya Spor Kulübüne transfer oldu.Daha sonra Antalya da tanıştığı arkadaşı sayesinde Müzik hayatına adım attı.  Evine küçük çaplı stüdyo kurup onlarca şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı. 2 sene Antalya’da yaşadıktan sonra spor ve müzik hayatını İstanbul’da devam ettirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaştı.

VOLGA TAMÖZ KİMDİR, BİYOGRAFİ, HAYATI
Volga Tamöz aslen nereli ? Volga Tamöz kimdir, biyografisi
Müzik Prodüktörü, Aranjör, Besteci ve yapımcı kimliği ön plana çıkan Volga Tamöz 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz ilkokul çağlarında müzik dersleri almaya başlamış ve İstanbul Tiyatrolarında 3 sene eğitim almış ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarında akademik müzik eğitimi almıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Komposizyon Bölümü’nden 2002 senesinde mezun olmuştur. Yazz Records aldı Müzik Prodüksiyon Şirketi’nin sahibi Volga Tamöz müziğin dahi çocuğu olarak adlandırılmaktadır.