ÜMİT BESEN YOKLUĞUNDA SÖZLERİ (ft. DOĞUŞ ÇABAKÇOR)


ÜMİT BESEN YOKLUĞUNDA DİNLE (ft. DOĞUŞ ÇABAKÇOR)


ÜMİT BESEN YOKLUĞUNDA SÖZLERİ (ft. DOĞUŞ ÇABAKÇOR)

Kaybet bu öfkeni,
İçinde sakladığın.
Terk et o derdini,
Benden almadığın.
Sabret sonu aynı değil!
Söylüyorum.
Dinle, rüyaların her gün aynı,
Olmayacak!
Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin,
Gitme! Kaybedince daha çok seveceksin
Biliyorum, hiç bir anlamı yok:
Yokluğunda, yokluğunda, yokluğunda…
Kaybet bu öfkeni
İçinde sakladığın
Terk et o derdini
Benden almadığın
Sabret sonu aynı değil
Söylüyorum
Dinle, rüyaların her gün aynı
Olmayacak
Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin
Gitme! Kaybedince daha çok seveceksin
Biliyorum, hiç bir anlamı yok
Yokluğunda, yokluğunda, yokluğunda…










ÜMİT BESEN HAKKINDA BİLGİ

Ümit Besen 14 Ekim 1956’da Osmaniye’de doğdu (daha önce Adana’ya bağlıydı). İlkokul sıralarında amcasının kırık bir melodikasını bulup çalmaya başladı. Babası tarafından bu yeteneği fark edildi ve ona yeni bir melodika alındı. İlerleyen yıllarda akordiona döndü. 

Daha sonra lise yıllarında org çalmaya başladı. Tayfunlar Orkestrası’nı kurdu. Bu orkestra o yörede iyi bir ün yaptı. Daha sonra lise 2. sınıfta okulu bıraktı. Ya müzik ya okul olmalıydı. Müziği tercih etti. 

1976 yılında askerlik görevi için Kütahya’ya gitti. Kütahya’da orduevinde şarkı söylerken bir general onu dinleyerek Zonguldak Orduevine naklettirdi. Askerlik bittikten sonra Adana Çukurova Kulübünde söylerken milli futbolcu Metin Oktay tarafından keşfedildi. 

Metin Oktay’ın İstanbul’daki gazinocu arkadaşlarına tavsiye etmesi üzerine Ümit Besen İstanbul’a davet edildi. Tarabya’da Köşem Bistro’da as olarak sahne almaya başladı. Burda çalışmaya başladığı süre içinde plakçı olan hemşerisi Hüseyin Emre tarafından beğenildi ve Ahmet Selçuk İlkan ve Selami Şahin gibi güçlü bir ekiple ilk albüm çalışmasına başladı. “Şikayetim Var” adlı uzunçalarını piyasaya çıkardı. En son da karşımıza Yokluğunda adlı parçasıyla karşımıza çıkıyor Ümit Besen. 





ümit besen, ümit besen yokluğunda sözleri, yokluğunda şarkı sözleri, ümit besen yokluğunda şarkı sözleri, ümit besenin 2017de çıkardığı yokluğunda şarkısının dinleme bağlantısını ve ümit besen yokluğunda şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. ümit besen yokluğunda şarkısını beğeneceğinizden eminiz. Keyifli dinlemeler

0 yorum: