Ersay Üner - İki Aşık Klibi ve Şarkı Sözleri



Ersay Üner - İki Aşık Klibi




Ersay Üner - İki Aşık Şarkı Sözleri



Zor
Hangisi kolay ki?
Her veda bırakır izini
Aşktı bir hata değildi.
Sadece zamanımız tükendi
Sevdik sonunu bile bile sevdik
Gençtik tabi kolay yolu seçtik
Acıyıp geçtik
Sevdik sonunu bile bile sevdik
Daha gençtik tabi kolay yolu seçtik
Acıyıp geçtik
Biz iki aşık kafaları karışık
Bir sağa çarptık bir sola çarptık
Nasıl bitti bizde şaşırdık
Kime sorsan çok yakışırdık


Ersan Üner İki Aşık Akor
x4
Cm  Gm

Cm                    Gm
Zor, hangisi kolay ki
Cm                      Gm
Her veda bırakır izini 
Cm                   Gm
Aşktı bir hata değildi 
Cm                               Gm
Sadece zamanımız tükendi 

Cm                                    Gm
Sevdik sonunu bile bile sevdik 
Cm                                                Gm
(Daha) Gençtik tabi kolay yolu seçtik 
            Bb
Acıyıp geçtik

Cm   
(Biz) İki aşık kafaları karışık 
Gm                                     Bb
Bir sağa çarptık bir sola çarptık 
Cm
Nasıl bitti biz de şaşırdık
Gm                 Ab
Kime sorsan çok yakışırdık



Ersay Üner Hakkında Bilgi
Tatlım Tatlım ve İki Aşık şarkısı ile gündeme gelen Ersay Üner kimdir? Başarılı şarkıcı Ersay Üner nerelidir ve yaşı kaçtır? İşte sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Üner’in biyografisi ve hayatı.
Günümüz müzik dünyasında besteci olarak bilinen ve müzik dünyasına 2000’li yıllarda giren Ersay Üner, aslen Konyalı olup 7 Ekim 1978 yılında Konya’da dünyaya geldi. Konya Seydişehirli olan sanatçı, müzisyen ve memur bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Türk müzik dünyasının pop sanatçıları arasında adından söz ettiren şarkıcı, lise eğitiminin sonuna kadar Konya’da yaşamış ve lise eğitiminin bitiminden sonra temelli İstanbul’a yerleşmiştir. Şarkıcı Demet Akalın‘ın ekibine katılmıştır.

Ersay Üner müzik dünyasına nasıl girdi?

Başarılı besteci Ersay Üner, müzisyen bir babamın oğlu olarak dünyaya gelmesinden olacak ki 5-6 yaşlarında müzikle ilgilenmeye başlamıştır. İlk olarak davul çalan sanatçı ilerleyen yıllarda bas gitar çalmaya başladı. Lise yıllarında müziğe olan ilgisinden ötürü lise eğitimini yarıda bırakarak İstanbul’a gelen sanatçı belli dönemler bazı gazinolarda klavye çalmıştır. Daha sonra o dönemin ünlü mekanlarından Regetta’da çalmaya başlayan Üner, bu dönem Regetta’da çıkan Kenan Doğulu ve Ercüment Vural sanatçının müzik yeteneğinin gelişmesinde etkili oldu. Sonra bir arkadaşının aracılığıyla Kutsiyle tanışan tanışan sanatçı, 4-5 ay Kutsi’nin arkasında klavye çalmaya devam etti. Bu süreçte bir çok sanatçıyla tanışma fırsatı bulan başarılı şarkıcı, daha sonra Demet Akalın ile tanışarak onun arkasında klavye çalma şansı bulmuştur.
Bir gün Demet Akalın’ın albüm yapacağını söylemesi üzerine “Ben size albüm yaparım” diyen başarılı sanatçı o süreçte “ Allah’ından Bul” ve “Gazete” isimli verdiği iki şarkıdan başka toplamda 8 şarkısı Demet Akalın’ın o dönemki albümünde yayınlanmıştır. Bu sayede günümüz Türk Pop Müziğine giriş yapan Ersay Üner daha sonrada verdiği hit olan şarkılarla adından söz ettirmiştir.
Özellikle Demet Akalın’a ait olan “Bebek, Mucize, Herkes Hak Ettiği Gibi Yaşıyor, Tatil, Unuttum, Afedersin” gibi toplum tarafından oldukça beğenilen şarkıların altında Ersay Üner imzası vardı. Son dönemde de Kızıl Mavi şarkısıyla çıkış yapan Ebru Gündeş’in seslendirdiği şarkının altında da yine sanatçının imzası var. Başka bir çok sanatçıya beste ve şarkı veren Üner hep arka planda kalmayı tercih etmiştir.

Ersay Üner şarkılarını nasıl yazıyor?

Kendisiyle yapılan bir röpörtajda, ünlü besteciye şarkıları nasıl yazdığı sorulmuştu. Bu soruya “Kalbim temiz ve içimden geldiği gibi yazıyorum” demişti. Başka bir soruda şarkıları gitar veya piyano eşliğinde yazdığını da belirtmişti. Şarkıyla beraber melodinin aynı anda gelmesine inanan sanatçı genellikle şarkılarıyla besteleri aynı anda yaratmıştır. Güncel olarak da beste ve şarkı yazan başarılı sanatçı yazdığı şarkıların bedenini kötülüklerden arındırdığını kendisine daha çok samimiyet, umut ve sevgi kattığını belirtmiştir.
Kendi sesiyle şarkılarını söylemeye başlayan Ersay Üner ilk olarak 2015 yılında “Yürüdüm” şarkısı ile piyasaya çıkmıştır.
2017 yılında Yönetmenliği Yılmaz Erdoğan‘ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Büşra Pekin, Şebnem Bozoklu, Serkan Keskin, Aylin Kontente, Bülent Emrah Parlak, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman gibi oyuncuların bulunduğu “Tatlım Tatlım” filminin şarkısını yazmış ve söylemiştir. Aynı yılının Aralık ayında ise “İki Aşık” şarkısını bestelemiş ve söylemiştir.

Ersay Üner’in sevgilisi kimdir?

Yakışıklı söz sanatçısı, besteci Üner, Murat Dalkılıç’ın davet ettiği bir akşam yemeğinde Büşra Pekin ile tanışmıştır ve o gün ona aşık olduğunu söylemiştir. O günden beri beraber olan Ersay Üner ile Büşra Pekin halen mutlu beraberliklerini devam ettiriyorlar. Bir röpörtajda kendisine Büşra Pekin sorulan Üner onun için “Büşra deyince aklıma bir çok şey geliyor ama ben onun kalbine aşık oldum” demiştir.

Ersay Üner’in yaşı kaçtır?

Türk Pop Müziğinde kendinden söz ettiren şarkıcı, 7 Ekim 1978 yılında dünyaya gelmiştir, şuan için güncel yaşı 39’dur.

Ersay Üner’in boyu kaçtır?

Pop müziğinin yakışıklı ve cool isimlerinden olan Ersay Üner, 1.85 boylarındadır.

Ersay Üner’in burcu nedir?

Demet Akalın’a verdiği şarkılarla bilinen ünlü bestecinin burcu terazidir.

Ersay Üner nerelidir?

Ünlü müzisyen, Konya’nın Seydişehir ilçesinde dünyaya gelmiştir. 14 yaşına kadar burada yaşamış ve sonra da İstanbul’a yerleşmiştir.


0 yorum: